Hjem - Lions Vejen

Ferieboliger

Ferieboliger - Henne Strand og Årø

Ferieboliger i Henne Strand

Lions' ferieboliger ved Henne Strand er beliggende direkte ved stranden med gode tilkørselsforhold med fast underlag.
Fra nogle af lejlighederne er der udsigt over havet.
Lejlighederne er hyggeligt indrettet med kombineret stue/køkken med brændeovn, to soveværelser med hver to senge (en seng i hver lejlighed er en moderne hospitalsseng), badeværelse, sauna, terrasse mod vandsiden og en lille grillplads ved indgangspartiet.

Lejlighederne er handicapvenlige, men det er nødvendigt at have en hjælper med af hensyn til de daglige, praktiske aktiviteter.

Ferieboliger på Årø

Lions ferieboliger på Årø ligger højt på øen lige ved siden af kirken. Fra alle lejlighederne er der direkte udgang til en ter- rasse og en lille have med græsplæne. To af lejlighederne er indrettet med stue, køkken, base og to soveværelser.
I den tredje lejlighed er der kun et soveværelse. Der forefindes hospitalssenge i alle lejligheder. Desuden er der mulighed for at etablere yderligere to sovepladser i stuen. Lejlighederne er handicapvenlige, men det er nødvendigt at have en hjælper med  af hensyn til de daglige, praktiske aktiviteter.

Hvem kan låne ferieboligerne?

Lions' ferieboliger på Årø og ved Henne Strand er opført for penge, der er kommet ind ved salg af lodsedler i Lions' Julelotteri i Jydske-Vestkystens dækningsområde.
Lejlighederne er netop blevet gennemrenoveret, og de udlånes for en uge ad gangen til handicappede, syge, pensionister og ældre mennesker med deres familie eller hjælpere samt til klienter fra forskellige institutioner.
Hunde og katte må desværre ikke medbringes.

Hvad koster det?

Udover eget elforbrug er det gratis at benytte lejlighederne. Men det forudsættes, at de, der låner en lejlighed, også rent faktisk benytter lejligheden i hele den uge, man har til rådighed.

Hvem henvender man sig til?

For at komme i betragtning skal man have bopæl i den "gamle" Vejen kommune eller i dens nærhed.
Der kræves en skriftlig ansøgning.
Det anbefales at være i god tid, fordelingen af ferieboliger sker allerede i årets første 3 måneder.

>> Ansøgningsskema hentes her

Tildelingen af ferietid i lejlighederne varetages af:

Lions Vejen

Troels H. Jørgensen
Rosengade 26
6600 Vejen
troelsj ved vejen-net prik dk