Hjem - Lions Vejen

Info og Salgsvogn

Info og salgsvogn

Skal du deltage på markeder, Open By Night, Lang Lørdag, byfester eller holde Åbent Hus, skal du udstille eller sælge, eller ønsker du at informere om dine aktiviteter, kan du nu leje en flot vogn hos Lions Vejen.
Vognen er udstyret med salgsdisk, elinstallationer, lys og flaskekøler med glaslåge.

Du støtter Lions arbejde

Vi har med LAG-midler erhvervet vognen som en Lions aktivitet. Her, som ved alle andre Lions aktiviteter, vil overskuddet ubeskåret gå videre til humanitære formål.
Lions er humanitær hjælp med 0% til administration.

Lions er verdens største NGO-organisation med 45.000 klubber og næsten 1,5 millioner medlemmer i 150 lande.

Hvem kan leje Lions Info- og Salgsvogn?

Alle kan leje vognen, det kræver blot, at du har adgang til en bil med anhængertræk og som er godkendt til at tilkoble en 1160 kg påhængsvogn (totalvægt).

Hvad koster det?

Vognen kan lejes fra kr. 1.000,- for første dag og kr. 500,- for hver af de efterfølgende dage.
Lions aktiviteten er momsfritaget, der er ikke moms på lejen.

Hvem henvender man sig til?

Du kan hente lejebetingelser og lejeaftale på flg. links:

Lejebetingelser

Du kan også kontakte:

Lions Vejen:
Troels Jørgensen
Rosengade 26
6600 Vejen
mail to: troelsj ved vejen-net prik dk